View Single Post
  #6  
Old 28th May 2016
humtum's Avatar
humtum humtum is offline
~~Xpian~~Dil Se~~
  Gold Coins: Contributed more than $100 for XP server fund    Contest Master: Oversees all contests    Super Moderator: Moderator of all forums    Euro Cup: XP's Euro Cup Contest    IPL Superstar Contest: XP Superstar Contest    Bigg Boss: XP's Bigg Boss Contest    Cricket World Cup: WC Contest Winner    Annual Masala Awards: Thread of the Year    Masaladesi Birthday Blast: Birthday Blast - 1st Runner Up    Hotty Spotter: Bollygallery contest    Soccer WC: Soccer World Cup Contest      
Join Date: 7th March 2007
Location: In ur heart
Posts: 36,635
Rep Power: 155 Points: 111717
humtum has hacked the reps databasehumtum has hacked the reps databasehumtum has hacked the reps databasehumtum has hacked the reps databasehumtum has hacked the reps databasehumtum has hacked the reps databasehumtum has hacked the reps databasehumtum has hacked the reps databasehumtum has hacked the reps databasehumtum has hacked the reps databasehumtum has hacked the reps database
UL: 29917184 DL: 1164021921 Ratio:
1. Which team will be the winner of IPL-9 2016 ? (a) RCB (b) SRH - 1 Point

Answer : (b)

2. Who out of these two , will score more runs ? (a) Virat Kohli (b) David Warner (c) Tie - 1 Point

Answer : (a)

3. First ball of match will be given "No Ball" ? (a) Yes (b) No - 1 Point

Answer : (b)

4. Yuzvendra Chahal to take more wickets than Bhuvneshwar Kumar ? (a) Yes (b) No - 1 Point

Answer : (b)

5. Wicket keeper of which team to score more runs ? (a) RCB (b) SRH (c) Tie - 1 Point

Answer : (a)

6. Bonus : Toss winning team to : (a) Bat first (b) Win the match (c) Both "a" and "b" (d) Neither "a" nor "b" - 2 Points

Answer : (b)

7. Bonus : Predict the correct statement out of these : (a) SRH to lose lesser wickets than RCB (b) Number 3 batsman of RCB to score more runs than Number 3 batsman of SRH (c) Both "a" and "b" (d) Neither "a" nor "b" - 2 Points

Answer : (b)

8. Bonus : Team batting first to reach the benchmark of 50 runs in how many balls ? (a) 0 to 20 balls (b) 21 to 30 balls (c) 31 to 40 balls (d) More than 40 balls - 2 Points

Answer : (c)

9. Bonus : After the end of the match , the difference in total runs scored by Virat Kohli and David Warner in the entire tournament to be : (a) 0 - 50 (b) 51 - 75 (c) 76 - 100 (d) More than 100 - 2 Points

Answer : (d)

10) Mega Bonus : Total number of boundaries (Both 4s and 6s combined) to be hit in the entire match?- 5 points

Answer : 45

11) Mega Bonus : What will be the target given by the team batting first to the chasing team for winning the match ? - 5 points

Answer : 184

12) Free Hit 1 : Select any 3 bowlers of your choice and you will be given 0.2 point per runs conceded by them in the match. ( Points will be rounded off. For example, If a bowler concede 23 runs then the converted points will be 4.6 which will be rounded off to 5 points.)

Answer : Watson, B sran,bhuvneshwar

13) Free Hit 2 : Select any 3 Players of your choice and you will be given 1 point per Catch they take in the match.

Answer : Naman ojha, AB de Villiers, DA Warner

14) Googly 1 : Maximum runs to be scored in which overs of either inning ?

(a) Over number 15 to 20 @ (1/1) For 1 Point
(b) Over number 1 to 6 @ (2/1) For 2 Points
(c) Over number 11 to 14 @ (3/1) For 3 Points
(d) Over number 7 to 10 @ (5/1) For 5 Points

Answer : (a)

15) Googly 2 : Any player to hit most number of boundaries (Only 4s) in the entire match , to bat at what position ?

(a) Bat at no 1 -3 for either team @ (1/1) For 1 Point
(b) Bat at no 4 - 5 for either team @ (2/1) For 2 Points
(c) Bat at no 6 - 7 for either team @ (3/1) For 3 Points
(d) Bat at no 8 - 11 for either team @ (5/1) For 5 Points

Answer : (a)
______________________________

Last edited by humtum : 29th May 2016 at 07:22 PM.

Page generated in 0.01532 seconds